Miércoles, Junio 26, 2019

El proyecto REL busca jóvenes hasta 25 años con ideas innovadoras en arte y cultura digital.

Miércoles, 06 Marzo 2019

El REL és un programa d’ajuts, formació i mentories per a la creació de projectes d’art i cultura digital. És un programa d’acompanyament al desenvolupament de projectes artístics i culturals als que vulgueu donar una dimensió digital.

El REL és un programa obert a joves artistes, creadors o gestors culturals, d’entre 19 i 25 anys, que tingueu un projecte o iniciativa cultural tant en estat embrionari com ja desenvolupat.

A la finalització del programa, els projecte més ben valorat és remunerat amb un premi de 1.000€ bruts, a invertir en el propi projecte

Si tens un projecte de literatura, de disseny, d’audiovisual, d’animació, de comunicació, d’il.lustració, de videojoc, de música, de dansa, d’editorial, d’arts escèniques o plàstiques, un festival …. VINE AL REL !!!

El REL té dues fases, la primera de 30h de formació grupal i la segona 15h de mentories a mida per cada projecte.

Docents:
Silvia Bueso- Pitching de projectes  
Rosa García- Gestió de Pressupost 
Ana Armero– Videojoc Arsgame
Ignasi Labastida-Creative Commons 
Jordi Camós– MKT i estratègia digital
Nico Ciana-WordPress 
Pep Salazar

Mentors:
Pelayo Mendez – Elena Fierlli – Jose Comerma – Drac Màgic – Visiona TV – La Caldera – El Culturista – Helena Ortiz – Igansi Labastida – Nico Ciana- Ruth Contreras Espinosa – Big Data – Mapping – Trànsit Projectes –  La Perla 29 – Cinestesia – Simbiòtic


De 19 a 24 anys
Del 23 d’abril al 31 de maig
De 9h a 14h

GRATUÏT
30h de formació
15h de mentories

Tantàgora: Carrer de l’Art, 80
932 135 991
laboratori@tantagora.net